Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

11 Mart 2019 Pazartesi

KONU:

EN İYİ ANDROID UYGULAMALAR / TABATA TIMER FOR HIIT

Selamlar. En iyi Android uygulamalar bölümünde inceleyeceğimiz uygulama olan Tabata Timer for HIIT adından da anlaşılacağı üzere tabata veya HIIT Kardiyo çalışmalarınızda zamanlamayı ayarlamanız için yardımcı olmak üzere tasarlanmış.

Uygulamanın içinde birçok özellik mevcut. Birçok uygulamada olmayan veya ücretli uygulamalarda olan farklı tabata programlarındaki sınırlama bu uygulamada yok mesela. İstediğiniz kadar idman çeşitliliği yapabiliyorsunuz. 

İlk açıldığında setleri ve set içindeki tekrarları kendisinin ayarladığı örnek senkronizasyonu göreceksiniz. Burada yapmanız gereken hareketleri kaç saniye yaptığınızı ve dinlenme sürelerini belirlemek ama ilk başlayanlar için yirmi saniyeye on saniye olan çalışma temposu zaten ideal. Arayüzü biraz karışık olsa da kolayca çözebileceğiniz bir çok kısa yolu var uygulamanın. Başlangıç ve bitiş sürelerini ayarlayıp setleri düzenlediğinizde o sizin için süreyi sayıyor. Bu esnada siz de hareketlerinize odaklanabiliyorsunuz.

Uygulamanın artıları rakiplerine göre oldukça üst düzeyde. Her ne kadar sesli birinin başla, dur gibi komutları olmasa da bunun yerine çeşitli zil seçenekleri konmuş durumda ve inanın idman başlangıcı olan gonk sesini duyar duymaz şahlanıyorsunuz. Ayarladığınız her ayrı tabata progamına koyduğunuz simgelerden tutun da hergünkü idmanlarınızı ve neler yaptığınızı takip edebileceğiniz takvime kadar her şey düşünülmüş. 

Gelelim benim en sevdiğim yönüne. İsterseniz her başlangıç, set arası ve set bitişine ayrı ayrı müzikler koyun. İsterseniz müzik listenizi bir kere ayarlayın. O idman boyunca size eşlik etsin. Muhteşem oluyor. Ayrıca reklam özelliği çok küçük bir alanda, sizi hiç rahatsız etmeyecek pozisyonda. Kısacası her türlü idman programı için mükemmel çalışan bir uygulama. 

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: