Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

29 Temmuz 2022 Cuma

KONU:

YOK OLUŞUN KIYISINDA

SERİYİ TAKİP EDEN KİTAPSEVERLER İÇİN BİR AY ÜCRETSİZDİR. (Bitiş Tarihi: 01.09.2022) - OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!


Değerli Okuyucu;

Bu kitap serinin beşinci ve son kitabıdır. İlki 'Orta Evren Günlükleri', ikincisi ‘Kristal Küre Birliği’, üçüncüsü 'Evrenin Anahtarı', dördüncüsü 'Evrenin İncisi' adlı kitaplardır. Sırayla okuyunuz.

‘Evren yolcularının kâinatı yok olmaktan kurtarmak için geri dönmemek üzere çıktıkları seyahatin sonu evrenin incisinde son bulmuştu. Saf kötülüğün evreni boğma planını bozmaları gerekiyordu, ama bunu yalnız yapamazlardı.

İnsanlığın gizli koruyucuları ve evrensel güçler tarafından kader çizgisi yeniden belirlenen, yaşamın dengesini, devamlılığını sağlamak için seçilmiş olan Peter, onların bu amacına ulaşmasında yardımcı olabilecek miydi? Yoksa bildiğimiz yaşam sona mı erecekti? Bunun cevabı ise kendi potansiyellerinin hiç farkında olmayan insanların içinde gizliydi aslında’

'Uzay... Uçsuz bucaksız bir bilinmeyenler diyarı... Hem korkutucu hem de oldukça merak uyandırıcı bir bulmaca... Her insan hayatında bir kez olsun gökyüzüne bakıp orada neler oluyor demiştir içinden.

Hayatının yirmi iki yılını kaybetmiş, tam kendini bulmuşken kan kanserine yakalanıp ölümü bekleyen Peter için, geceleri yıldızlara bakmak katlanılmaz olan yaşamının son kaçış noktasıydı aslında.

Hayatının bu şekilde sonra ereceğini düşünürken kâinatı kurgulayan kozmik güçlerin onun için farklı bir planı olacağını asla bilemezdi. Son nefesini vermeyi beklerken dünyanın en zeki ve en zengin adamı olacağı onun hayal bile edemeyeceği bir şeydi.

Evrenin düşmesi ve bilinen hayatın yok olmasına çok kısa bir zaman kalmıştı. Her ne kadar kendisine düşen görevi en iyi şekilde yapabilmesi için gereken güçlerle donatılmış olsa da tek başına bu yükün altından kalkması olanaksızdı.

En başından beri bilinen yaşamı yok etmeye çalışan saf kötülüğe baş kaldıran evren yolcuları ve insanlığın gizli koruyucuları onun ne kadar önemli olduğunu fark etmiş, tüm güçleri ile ona arka çıkmışlardı.

Yine de başarılı olabilmeleri mümkün değildi çünkü onlara gereken en önemli ayrıntıyı son ana kadar hep atlamışlardı'

Yazarın Online Kimliği: https://linktr.ee/ceyhunozcelik

Yazarın Sosyal İletişim Kanalları:

Twitter: @ceyhunozcelikk

İnstagram: @ceyhunozcelik.yazar

Facebook: @djceyhunozcelik

Web Sitesi: ortaevren.blogspot.com


YAZARIN TÜM KİTAPLARI

• Yazgı – Fantastik, Polisiye Olaylar Serisi

• Yıldız Tozu – Zamanı Göstermek Hünerli Bir İştir

• Orta Evren Günlükleri – Ruh Tutucuların Yükselişi

• Orta Evren Günlükleri – Kristal Küre Birliği

• Orta Evren Günlükleri – Evrenin Anahtarı

• Orta Evren Günlükleri – Evrenini İncisi

• Orta Evren Günlükleri – Yok Oluşun Kıyısında

• Ümit Rıhtımı – Kaybolanlar

• Glütensiz Hayat – Tahıl Beyin Özeti

• Yalnızlıklarım – Salih Yıldız

• Bilmukabele Kalbim Kırıldı

• 100 Günde Beşer’i Alem


Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: