Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

16 Şubat 2019 Cumartesi

KONU: ,

ORGANİZE İŞLER - SAZAN SARMALI / NETFLIX


İlk filmi hepimiz hatırlarız. Nasıl zekice olayların döndüğünü, çeteleşmenin ne boyutta olduğunu, alt tabakadakilerin zekalarıyla neler yapabileceğini ve hayatın döngüsünün aslında ne kadar karmaşık olduğunu çok eğlenceli bir dille anlatıyordu Organize İşler.

Yılmaz Erdoğan'ın liderliğinde ikinci filmi de sonunda izleme şansı bulduk ve iyi ki de bulmuşuz. İşin gerçeği onun zekice düzenlenmiş, çok komik kurgusunu özlediğimi ititraf etmeliyim.

Filmin piyasaya bomba gibi düşen haberi ise birçok izleyici kadar beni de şaşırttı ama her şekilde filmin izlenme kapasitesini arttırması yönünden Netflix'te de yayınlanması o kadar kötü bir şey olmasa gerek.

Filmin konusuna kısaca göz atmak gerekirse Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin eğlenceli, aksiyon dolu maceralarını işliyor. İstanbul şehrinde organize işler tüm hızıyla devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır  çevirdiği ali cengiz oyunlarıyla insanları kandırıp, paralarını almaktadır. Şimdiye kadar hiç kimse onunla baş edememiş ve onu yakalayamamıştır. Son olara sazan sarmalı adını alan bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırıldığında işler sarpa saracak, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçecektir. Nazlı ise babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışır ancak, kendisini de sazan sarmalının içerisinde bulur.

Mutlaka izlemeniz temennisiyle;

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: