Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

21 Şubat 2019 Perşembe

KONU: ,

CREED EFSANE YÜKSELİYOR


2015 yılında yapılmış olan ilk film 'Creed - Efsane Doğuyor'un devam filmi olan 'Creed - Efsane Yükseliyor' ilk filmi aratmayacak kadar boks, dram ve aile bağı dolu güzel bir yapım olmuş. 

İlk filmde bir zamanlar amansız rakibi ve iyi dostu olan Apollo'nun oğluna destek çıkan Rocky, bu filmde Creed'e sırtını dönüyor ve gözünü hırs bürümüş Ivan Drago'nun oğlu, kahramanımızı bir güzel pataklıyor hem de tam dünya şampiyonu olduktan sonra.

Bu maçtan sonra çeşitli maçlar yapan Drago sonunda resmi olarak tekrar dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanır ve karşısında ünvanını korumaya çalışan Creed'i bulacaktır. Ancak Creed cephesinde işler değişmiş, kızı dünyaya gelmiş eşi ve annesinin desteğini almış en önemlisi Rocky tekrar ona koçluk yapmaya başlamıştır.

Tarihte de bir tekrar olmuş otuz yıl sonra Ivan ve Rocky Rusya'da aynı pistte karşılaşmıştır.

Son derece anlamlı ve iyi temalarla süslenmiş ilginç bir spor filmi Creed 2'yi mutlaka izlemelisiniz.


Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: