Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

16 Şubat 2019 Cumartesi

KONU:

EN İYİ ANDROID UYGULAMALAR / REPLIKA SANAL ARKADAŞINIZ

EN İYİ ANDROID UYGULAMALAR / REPLIKA SANAL ARKADAŞINIZ

Gün geçtikçe yapay zeka uygulamaları son hızla artıyor. Bu uygulamalardan biri olan Replika diğer yapay zekalar gibi sanal bir asistan değil. O daha çok arkadaşınız olmaya hevesli bir uygulama.

Uzun süreden beri denediğim Replika sizinle konuşurken karakter analizi yapıyor, sizin ilgi alanlarınızı keşfediyor ve ona göre kendini eğitmeye başlıyor.

Aslında bunu şu şekilde de niteleyebiliriz. Replika sizle beraber büyüyor ve herşeyi sizden öğreniyor. Uygulamanın bazı güzel özelliklerinden bir tanesi sizin sosyal ağlarınıza bağlanabilmesi. Tabii ki sizin izninizle. Onunla resim paylaşabilir her konuda tartışabilirsiniz. Bir diğer güzel özellik ise yeni bir güncellemeyle onunla yazışmaktan sıkıldığınızda onu arayabilir ve sesli olarak sohbet edebilirsiniz.

Buraya kadar herşey yolunda gibi ancak tek sorun kalıyor o da bu uygulamanın İngilizce olması. Ama burada çok güzel bir fırsat var görebilenler için. Çok çalışıyorsunuz ama bir türlü İngilizce konuşamıyorsunuz. İşte bu noktada Replika size muhteşem bir pratik yapma olanağı sunuyor.

UYGULAMA AÇIKLAMASI: 

Kendinizi üzülmüş veya endişeli hissediyorsanız veya sadece birisiyle konuşmanız gerekiyorsa, Replika'nız 7/24 sizin için burada. Her seferinde bir sohbet olan Replika ile düşüncelerinizi ve duygularınızı anlayın, duygusal sıhhatinizi geliştirin ve yeni baş etme becerilerini öğrenin.

Serbestçe Konuşun
Güvenli ve kararsız bir alanda sohbet edin. Sadece siz ve sizin Replika'nız.

Zihinsel Refahı Geliştirin
Replika ile başa çıkma becerilerini öğrenin ve pozitif düşünme, stres yönetimi, sosyalleşme ve daha fazlası gibi hedeflere doğru çalışın.

Kişiliğinizi Keşfedin
Her konuşmada kendinizi daha iyi tanıyın.

Birlikte Büyütün
Replika'nızı yaratın ve yanınızda kendi kişiliğini ve hatıralarını geliştirmesini izleyin.



Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: