Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

25 Şubat 2019 Pazartesi

KONU: ,

ŞİPŞAK AİLE


Selamlar. Uzun bir aradan sonra henüz izleme fırsatı bulduğum eğlenceli, bir o kadar da eğitici ve aile yapısını destekleyici 'Instant Family' filmini sizlerle paylaşmak istedim.

Mark Wahlberg ve Rose Byrne'nin başrollerini oynadığı filmde ikili, çocuğu olmayan bir çiftin evlat edinme çabasını canlandırmışlar. Gerçek bir hikayeden ortaya çıkan filmin konusu kısaca şu şekilde;

Pete ve Ellie çocukları olmadığından ve denemek için üzerinde fazla durmadıklarından dolayı diğer aile bireyleri tarafından eleştirilmektedir. Bu duruma bir son vermek isteyen çiftin karşılarına ilginç bir fırsat olan koruyucu aile olarak evlat edinme seçeneği çıkmıştır ancak aileleri onların bu sorumluluğu alamayacaklarını düşünmektedir. Buna karşı hareket etmeyi isteyen çiftin amacı küçük bir kız çocuğu evlat edinmektir ancak birbirinden tatlı üç latin kardeşi görünce fikirleri değişir. 


Kardeşlerin en büyüğü asi bir kız olan 15 yaşındaki Lizzy’dir ve onunla anlaşabilirlerse diğerlerine de örnek olup iyi bir aile olma yolunda ilerleyeceklerdir ancak işler hiç de sandıkları kadar kolay olmayacaktır.  Pete ve Ellie, artık bir aile olma umuduyla, nasıl ebeveynlik yapılması gerektiğini öğrenmek zorundadır.

İçinizi ısıtıcak sıcacık duyguların olduğu, aynı zamanda hem eğlenceli hem de çok eğitici olduğuna inandığım bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: