Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

16 Şubat 2019 Cumartesi

KONU: ,

GÖREVİMİZ TEHLİKE - YANSIMALAR


Bu filmin neresinden başlarsam başlayayım, Benji (Simon Pegg) her zamanki gibi beni gülmekten yere yatırıyor.

Mission: Impossible - Fallout tam olarak görevimiz tehlike serisine yakışır şekilde başlıyor ve öyle de bitiyor.

Ethan'ın (Tom Cruise) bu filmde oynadığı sahnelerde kendi dublörlüğünü yapması zaten ayrıca tebrik gerektiren bir durum ve sahnelere göz attığımızda inanılmaz görüntüler ortaya çıkmış. Hele uzun hava alanı çatısından bir koşma sahnesi var ki akıllara zarar. İnsan bu adam hiç yaşlanmaz mı diyor onun bu koşusunu izlerken.

Kötü adam karakterini oynayan Sean Harris'i de takdir etmeden geçmeyelim çünkü tam bir kötü psikoloji uzmanı olarak oynadığı rolü üst seviyelere taşımış.

Konuya gelirsek, her zamaki gibi ajan Ethan Hunt'a yine bir görev verilir ama o ve ekibinin üzerinde devlet görevlilerinin bazı şüpheleri vardır. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve CIA'in kara listesine girer. Bu yüzden onu görevde kontrol etmesi için ekibe yeni biri katılır (Henry Cavill).  Bu arada insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte tüm ekip zamana karşı bir yarışa koyulur.

Seyir, kurgu ve senaryo değerlendirmesinden tam not alan filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin.

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: