Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

27 Ocak 2019 Pazar

KONU: ,

VALERIAN VE BİN GEZEGEN İMPARATORLUĞU

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu

Bu seferki film tanıtımız yine eskilerden 2017 yılına ait, fantastik, bilimkurgu tarzı, yıldız savaşları filmlerini aratmayan ve hatta daha farklı bakış açıları sunan 'Bin Gezegen İmparatorluğu' adlı yapıta ait.

28. yüzyılda Valerian ve yardımcısı Laureline, insanların yaşadıkları alanları ve yerleri yeniden düzenleyen hassas bilgileri taşıyan bir operasyonda görevlidirler. İkili, savunma bakanlığının emriyle Alpha'ya gitmek için hazırlık yaparlar. Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği çok merkezi ve olağanüstü güzellikte bir şehirdir.
Ancak şehrin üzerinde gezinen kötü düşünceleri taşıyanlar, gün yüzüne çıkmak üzeredir. Bu gizemli durum şehrin huzur dolu ortamını tehdit etmektedir. Valerian ve Laureline'nin görevi ise bu karanlık düşünceleri taşıyan ve barış içinde yaşayanları tehdit edenleri, onlar Alpha'yı ele geçirmeden önce durdurmak, şehri ve tüm evrenin geleceğini kurtarmaktır.

Film, bir evren filminden bekleneni tam olarak veren aksiyon dolu yapısı ile müthiş bir seyir zevki yaşatıyor. İzlemediyseniz, bakmadan geçmeyin derim.

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D