Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

27 Ocak 2019 Pazar

KONU: ,

THE GOOD PLACE


Bugün yine çok eğlendiğim ve severek izlediğim dizilerden birini daha sizlerle paylaşmak istedim. The Good Place - İyilerin Yeri.

Dizinin konusu şöyle: İnsanlar öldükten sonra iki ayrı yere gönderiliyorlar. Bunlardan biri dizide anlatılan yer olan iyilerin yeri. Şimdiye kadar herşey yolunda gitmişken olaylar, kötülerin yerine gitmesi gerekirken yanlış yere gönderilen Eleanor Shellstrop'ın iyilerin yerine gelmesiyle oldukça karışır. Düzenlemeyi yapan ve aslında bir zebani olan Michael iyilerin yaşamındaki terslikleri fark eder. Buna sebep olan kişinin ve onun arkadaşlarının tekrar değerlendirilmesi için yargıca başvurur.

Bu durumun anlaşılması ile Michael ve yardımcısı Janet'in başı yönetimle belaya girecek ve kaderleri, olaylara sebep olan dört insanla bağlanacaktır.

Eleanor'un arkadaşları Chidi (Filozof), Jason (Boş Gezer), ve Tahani'dir (Çok Zengin). Michael ve Janet'le durumu düzeltmeye çalışan ekibin başlarına gelmeyen kalmayacaktır.

Yirmi dakikalık kısa bölümlerden oluşan oldukça eğlenceli bu diziyi mutlaka izlemelisiniz.

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D