Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

28 Ocak 2019 Pazartesi

KONU: ,

THOR 3 RAGNAROK




Merhaba. Bugün sizler için seçtiğim 2017 yapımı bir film olan Thor Ragnarok, izlediyseniz tekrar izlemek isteyeceğiniz çok eğlenceli bir yapıt.

Kısaca konuya göz atacak olursak yaklaşmakta olan Norse kıyameti burada spoiler olarak verilmiş durumda. Asgard'tan çok uzakta, evrenin diğer tarafında hapsolmuş olan Thor çıkış yol bulmaya çalışmaktadır. Üstelik güçlü çekici de kızkardeşi tarafından ilk karşılaşmalarında yok edilmiştir ve efsanevi şehir Asgard yıkımın eşiğindedir. Ragnarok'un zamanı gelmiş, gerçekleşirse tüm Asgardlıları öldürecek olan yok oluşun sorumlusu acımasız kızkardeş Hela olacaktır. Thor, Asgard'ı kurtarabilmek için öncelikle özgürlüğünü kazanmalıdır. Bunu yapabilmesinin tek yolu ise eski müttefiki Hulk'u yenmek ve onu kurtarıp çekicini tekrar oluşturabilmektir.


Son olarak benden izleme keyfi açısından  tam not alan film, kaçmamalı. Aşağıda filmin fragmanını izleyebilirsiniz. Ayrıca kendi hazırladığım Thor Ragnarok türkçe dublaj videosunda en komik sahnelere göz atmalısınız bence.



Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D