Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

29 Ocak 2019 Salı

KONU: ,

YILDIZ YOLCULUĞU / KEŞİF


Son yıllarda en kaliteli film ve dizi yapımlarına el atan Netflix, Star Trek seri filmlerini aratmayacak harika bir diziyle yine karşımızda.

Sivri kulaklı komutan Spark'ı daha çocukken tanımış biri olarak bölümlerini heyecanla takip ettiğim bu seriyi sizlerle paylaşmak istedim. 

Şu sıralar Star Trek Discovery Sezon 2 vizyona girmiş durumda ve ilk iki bölümünü izlerken Discovery ekibinin hiç hız kesmeden maceralarına devam edişini seyrettim.

Dizinin hiç bir görevde yılmayan cesur karakteri Michael Burnham Star Trek Enterprice kaptanı ile yeni maceralara atılıyor. Komutan Saru ise her zaman ki gibi ilginç karakteriyle diziye damgasını vurmuş durumda. 

Hayal gücünüzün sınırlarını ve hatta ötesini zorlayan yapısı, zekice işlenmiş konusu ve ne kadar ileri bir seviyede uygarlık olabileceğimizin en güzel örneklerini vermesi diziyi, filmleri kadar çekici kılıyor. Mutlaka izlemelisiniz. 


Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D