Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

26 Ocak 2019 Cumartesi

KONU: ,

OKJA - EN İYİ DOSTUM


Uzun süredir ara verdiğim film eleştirilerine devam etmeye karar verdiğim şu ara ilk olarak sizlerle paylaşmak istediğim film OKJA.

Yolumuz Güney Kore'ye, küçük bir kız olan Mija'ya ve onun domuz benzeri bir canlı olan Okja'yı büyüten dedesine uzanıyor. Mija'nın en yakın arkadaşı olan Okja, süper domuz projesinin kahramanı ve hipopotam görünümünde olan dev bir yaratık. Okja o kadar yardım sever ve duyarlı bir hayvan ki, bazen sizi çok iyi anlayan çok biliçli bir canlı olduğu hissine kapılıyorsunuz.


Süper domuz projesinde birinci olan Okja'nın kaderi, paketlerde domuz pastırması olmaya hazırlanırken, onun en iyi dostu Mija'nın ise Okja'yı kimseye yedirmeye niyeti yok. Ufacık boyuyla dedesine baş kaldırıp Okja'nın peşinden yollara düşen Mija'nın yolu, hayvan hakları adına savaşan bir grupla kesişiyor. Bu noktadan sonra işler iyice karışıyor.

Devamını anlatmamın bir anlamı yok çünkü kalbinizi ısıtan, canlılara olan sevgiyi en güzel şekilde anlatmayı başarmış bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

Eleştirmenler ne derse desin, film, dozunda duygusallığı, sizi sürekli izlemeyi teşvik eden aksiyon sahneleri ve tansiyonu hiç düşürmeyen yapısıyla benden tam not almayı başardı. 

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D