Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

26 Ocak 2019 Cumartesi

KONU: ,

BROOKLYN NINE NINE


Selamlar. Uzun süreden beri izlediğim ve asla izlemekten sıkılmadığım dizileri sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. 

Sırada, 'Brooklyn 99' isimli polis karakolunda çalışan ekibin başına gelen ilginç ve sıradışı olayların son derece eğlenceli bir halde anlatıldığı bir dizi var.

Dizinin baş karakteri Jake Peralta, bu karakola dedektif olarak atanır ve ortalık birden karışır. Çok uzun zaman beraber çalışacak olan ekip bir süre sonra tam bir aile kıvamına gelecektir ancak bir farkla. Neredeyse tüm ekibin karakter olarak birbirlerine süper zıt olması, olayları çok eğlenceli hale sokacaktır.

6.Sezon oynayan eğlenceli dizinin kahramanları, Kaptan Holt (çok soğuk ve mesafeli ancak ılımlı), Rosa (tuttuğuna koparan, sinirli dedektif), Terry (aile babası, grubun abisi, kaptan yardımcısı), Amy (herşeyi kitabına uygun yapmayı seven, üstlerinin gözüne girmeye çalışan dedektif), Charles (süper enetellektüel, sadık arkadaş, Jake'in ortağı), Gina (karakolun sekreteri, yaratıcılık konusuna takılmış ancak çalışması yeterli olmayan karakter), Hictcock ve Scully (en eski dedektifler, zamanlarının neredeyse tamamını yemek ve boş işlerlerle doldurmayı iyi biliyorlar) ve tabii ki Peralta (süper dağınık, çoğu şeyi kafasına takmayan biri ama aynı zamanda çok iyi bir dedektif).

Bu karakterlerin aynı yerde çalışmaları öyle güzel harmanlanmış ki dizi hiç bitmesin istiyorsunuz. İyi seyirler.


Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D