Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

31 Ocak 2019 Perşembe

KONU:

EN İYİ ANDROID UYGULAMALAR / FOLLOWERS ASSISTANT


FOLLOWERS ASSISTANT

Selamlar. Uzun zamandır üzerinde yazmayı düşündüğüm en iyi android uygulamalar bölümüne yapımcılığını Andrew Tretiakov'un yaptığı bir Instagram yardımcısı olan Followers Assistant adlı uygulamayla başlıyoruz.

Hepimizin artık iyice aşina olduğu cep telefonu uygulamalarından sosyalleşmeyi üst düzeye taşıyan Insragram, haliyle bazen bize bazı zorluklar yaşatıyordu. Bunlardan en önemlisi ise şüphesiz ki bizi kimin takip edip etmediğini anlamak. Tabii ki listelere bakınca bunu kolayca anlayabilirsiniz ama ya çok daha fazla kişi varsa listelerimizde?

Her takip edene teker teker bakmak yerine bunu sizin için yapan yardımcı bir uygulama olsa daha iyi olmaz mıydı?

İşte tam burada devreye giren uygulama size bu listeleri kontrol etmenizi sağlıyor. Programın en ilginç yanlarından biri tamamen reklamsız olması ki bu bir çok kullanıcının işine gelen bir durum olsa gerek.

Onun yerine yapımcıya bağışta bulunabiliyorsunuz. Bu sayede yapımcı da programın gelişmesi için uğraşacağını bildiriyor. Bunu bilemeyiz ancak reklamsız, işinizi kolayca görebileceğiniz bu uygulama çok beğeniliyor. Denemekte fayda var.




Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D