Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

31 Ocak 2019 Perşembe

KONU: ,

JUMANJİ VAHŞİ ORMAN


Film tanıtımı köşemizin bu bölümünü ayırdığımız 'Jumanji Welcome to the Jungle' filmi bizlere hiç de yabancı değil aslında.

Jumanji bir oyun ve onu ilk tanıdığımızda kağıt üzerinde zarlarla oynandığı zannetmiştik oysa başka bir dünyaya açılan bir kapı görevi olduğunu öğrenmiştik. 2. filmle aslında oyunun her ortamda olabileceğini kavramış bulunuyoruz çünkü bu sefer karşımıza bir video oyunu olarak geliyor.

1995 yılında çekilmiş ilk Jumanji filmi, Robin Williams'ın üstün oyunculuk yeteneği ve usta oyunculuğuyla harika bir seyirlik haline gelmişti. Bu filmi bile artarda üç defa izleyen ben bile yeni çekilen filmden o kadar umutlu değildim aslında.

Ancak iş kadroyu gördüğümde tamamen değişti. Dwayne Johnson, Karen GillianKevin Hart ve Jack Black'ten bahsediyorum tabii ki. 

Aksiyon ve komedi filmlerinin ustası Dwayne, Doctor Who ve Galaksi Koruyucuları ile ün yapmış güzeller güzeli Karen, resmini bile gördüğümde içimden gülmek gelen süper komedyen Kevin ve usta oyuncu Jack, Jumanji fimini haliyle bir gömlek üste taşımayı bilmiş.

Filmin kısaca özetine gelirsek karakter olarak birbirine çok zıt olan dört liseli genç okuldaki hareketlerinden dolayı ceza alır. Onlara verilen görev eski eşyaların olduğu bodrumdaki geniş odayı düzenlemektir. Orayı temizlerken buldukları video oyunu ilgilerini çeker ve oynamaya başlarlar. İşler bundan sonra karışır çünkü kendilerini bir anda vahşi bir ormanın içinde bulmuşlardır. 

Asıl karışıklık ise şekillerinin değişip tıpkı oyundaki karakterlere dönüştüğünü anladıklarında yaşanmaya başlayacak, zamanla bir oyun içinde olduklarını ve bazı güçlerinin olduğunu keşfedeceklerdir.

Buradan kurtulmaya çalışan ekibin tek çaresi oyunu bitirmektir ve bu amaçla birbirlerine destek olmayı öğreneceklerdir.

Oldukça iyi aksiyon son derece komik sahnelerin olduğu müthiş bir film, Jumanji Welcome to the Jungle. Mutlaka izleyin.


  

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D