MALZEMELER
1. Yarım paket çubuk makarna
2. Haşlanmış mısır
3. 1 adet orta boy domates
4. 1 küçük küp kaşar veya süzme peynir
5 . Az miktarda maydanoz
6. Bir çay kaşığı nane, kimyon, toz kırmızı biber, yeterince tuz
7. Bir tutam ezilmiş ceviz
8. 1 yemek kaşığı tereyağı ve zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Tuzlu suda 12-15 dakika haşladığımız makarnaları bir kenara alıp, yağda domates, nane, toz biber ve tuz karışımını 5 dk kavurun. Ocağı kapattıktan sonra sırasıyla mısır, makarna, peynir, ceviz ve en son ince kıyılmış maydanozu tencereye alıp karıştırın. Nane soslu makarnamız hazır. Afiyet olsun...
Ceyhun Özçelik
Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D
0 comments:
Yorum Gönder