KETOJENİK
BESLENME PROGRAMI
GÜNE BAŞLARKEN
|
BİR
BAR BİTTER, BİR YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI, DÖRT TATLI KAŞIĞI TAHİN,
BALIK YAĞI (1200mg)
|
10.00 SULARINDA
|
Türk
kahvesi, Filtre Kahve, Espresso (Süt Kaymağı kullanılabilir)
|
ÖĞLEN SAATLERİNDE
|
PEYNİR
(HER ÇEŞİT), TEREYAĞI, YUMURTA, ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI, DOMATES, Y.BİBER,
MAYDANOZ, ÇAY, CEVİZ, BADEM
|
AKŞAMÜSTÜ AÇLIĞINDA
|
KÜÇÜK
KASE YOĞURT, YEŞİL ELMA, SALATALIK, LEBLEBİ, KABAK ÇEKİRDEĞİ, BALIK YAĞI 2
(1200mg)
|
AKŞAM SEHERİNDE
|
KIYMALI
– NOHUT, MANTAR, YEŞİL MERCİMEK, KABAK, PATLICAN / TAVUK (HER ÇEŞİT), BALIK,
UNSUZ KÖFTE, SALATA, YOĞURT (CHİA ,KETEN TOHUMLU, ZERDEÇALLI), CACIK,GREÇKA
PİLAVI
|
YATMADAN 2 SAAT ÖNCE
|
BİR,
İKİ AVUÇ YER FISTIĞI, FINDIK, KABAK ÇEKİRDEĞİ VEYA AYÇEKİRDEĞİ
|
YAPILMASI GEREKENLER
YEMEKLERDE UN, AYÇİÇEK
YAĞI KULLANMAYINIZ. TUZ OLARAK KESİNLİKLE DOĞAL KAYA TUZU TERCİH EDİNİZ. GÜNDE
EN AZ 3 LİTRE SU İÇİNİZ. SÜT, PİRİNÇ, PATATES ÇOK AZ TÜKETİNİZ. BULGUR GLUTEN
KAYNAĞI, MÜMKÜNSE YEMEYİNİZ. KAN DEĞERLERİNİZE GÖRE GÜNLÜK C, D VİTAMİNİ VE
MAGNEZYUM TAKVİYESİ ALINIZ.
MEYVA OLARAK, AZ OLMAK
KAYDIYLA KİRAZ, KIRMIZI ÜZÜM, KURU ÜZÜM, ÇİLEK, İNCİR, İNCİR KURUSU, KURU
KAYISI VE ORMAN MEVVALARINI TERCİH EDİNİZ.
İÇİNDE UN,
KARBONHİDRAT, ŞEKER (GLİKOZ-FRUKTOZ) OLAN BESİNLERİ HAYATINIZDAN ÇIKARINIZ.
YOĞURT, YUMURTA HARİCİNDE PAKET ÜRÜNLER YERİNE DOĞAL OLANLARI VEYA DOĞAL
YOLLARLA YAPILANLARI KULLANINIZ. GÜNLÜK EN AZ BİR SAAT HAFİF DE OLSA SPOR
YAPINIZ.
PEKİ NEDEN; BİR TÜRLÜ KURTULAMADIĞINIZ HER ÇEŞİT İÇ
HASTALIĞIN SONUCUNU DEĞİL, SEBEBİNİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN.
Ceyhun Özçelik
Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D