Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

21 Temmuz 2019 Pazar

KONU:

ALİTA SAVAŞ MELEĞİ


Son dönemde vizyona giren en ilginç fantastik bilimkurgu filmlerinden biri olan Alita Battle Angel, parçaları artık bir çöplük olarak kullanılan dünya yüzeyine atılmış olan bir Syborg savaşçısının yeniden dirilişine konu olmakta. 
Tekrar uyandırıldığında kendini tanımaya çalışan şirin Cyborgumuz aslında bir savaşçı olduğunu keşfetmeye başladığında aynı zamanda kim olduğunu da araştırır. Aslında çok eski bir zamana ait hisleri olan çok daha ileri teknolojik yapıdaki Alita, bu özelliklerini keşfettiğinde artık şimdiki zamandaki adaletsiz düzenin kurucusuna başkaldırmaya hazırdır.
Sıradışı tasarımlarıyla göz dolduran, vücutları tamamıyla yeniden yapılmış diğer avcı syborglara karşı mücadeleye girdiğinde, ona yardım eden genç insana aşık olmuştur. 
İnsan duygularını birebir hisseden Alita için bu aşk bir sorun olacaktır ama aynı zamanda onun gerçek kimliğini bulmasına yardım edecektir.
Fütüristik gelecek akımının öncülerinden biri olabilecek düzeyde bir hayal gücüyle işlenmiş, seyri oldukça keyifli, devamını bekleten bir film olan Alita Battle Angel, mutlaka izlenmesi gerekiyor. İyi seyirler. 

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: