Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

4 Şubat 2019 Pazartesi

KONU: ,

YOLCULAR


Artık zamanı gelmişti Netflix'in sunduğu Travelers dizisinden bahsetmenin. Üç sezon oynayan ve akıllara durgunlar verecek şekilde işlenmiş dizinin konusu kısaca şöyle.

Ekibimiz aslında gelecekten gelen gezginlerdir. Gelecekten gelmek için ise bedenlerini değil sadece zihinlerini geçmişe gönderebiliyorlardır. Bunu da şu an yaşayan herhangi birinin ölüm anında gerçekleştirebiliyorlardır.

Gelecekten gelen ekip aslında çok yaşlı ve tecrübeli bir ekip olmasına rağmen yeni bedenlere ve onların hayatlarına alışmaları zaman alacaktır. Bu arada bu gelecek ekipleri oldukça fazladır ve zaman zaman birbirleri ile çatışma içerisine girebilmektedirler.

Dizi üç sezon oynamasına rağmen bir solukta izlenebilecek kadar akıcı ve fantastik. Tabii son haberler bizi açıkcası üzdü çünkü dizinin başrol oyuncusu  Eric McCormack'a göre dizinin dördüncü sezonu çekilmeyecekmiş. Kimbilir belki fikirleri değişir sonradan.


Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D