Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

13 Şubat 2019 Çarşamba

KONU: ,

BAŞLAT READY PLAYER ONE

Bu haftanın film köşesinde sizler için seçtiğim Ready Player One gerçek dünyadan sizi koparan bir oyunda gerçekleşen olayların nasıl normal insanları etkisine aldığını ve onları değiştirebildiğini masaya yatırmış.

Filmin konusuna kısaca göz atacak olursak ailesini daha çok küçükken kaybeden Wade, gerçek dünyanın çan sıkıcı ve bunaltıcı atmosferinden biraz olsun uzaklaşmaya niyetli, oyun meraklısı bir gençtir. Bu sebeple zamanının çoğunu The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun süper zeki kurucusu oyun evreninin içine bulunması neredeyse imkansız olan bir anahtar saklamıştır. Öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana verecektir. 

Wade de diğer gençler gibi bu tehlikelerle dolu maceraya atılır. Ancak bir süre sonra olaylar bir oyun ekseninden sapıp acımasız bir rekabete dönüşür. En önemli rakipleri ise oyunun hissedarları ve paragöz oyunculardır. Gözlerini hırs bürümüş bu oyuncular yetenekli olan diğer gençleri safdışı edebilmek adına onların peşine düşecektir.

Oldukça akıcı, oyunseverlerin gönlüne taht kurmaya aday, son derece gelişmiş efektlerin kullanıldığı, iyi bir yapım olan Ready Player One izlenesi bir film. 

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: