Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

13 Şubat 2019 Çarşamba

KONU: ,

ÖLÜMCÜL SİLAH TV DİZİSİ


LETHAL WEAPON TV DİZİSİ

Mel Gibson ve Danny Glover'ın başrolünü paylaştığı, 1987 tarihli, komedi polisiye tarzındaki efsane filmden uyarlanan Lethal Weapon, küçük bir kalp krizi geçiren Detektif Murtaugh'un hayatındaki değişimleri ve bu esnada ona yeni atanan, karısını kaybetmiş olan vurdumduymaz ortağı Riggs'in onun ve kendisinin hayatını nasıl karıştırdığını anlatıyor.


Tabii bu bahsettiğimiz konu ilk iki sezon için geçerli çünkü üçüncü sezonda diziden çıkarılan Riggs karakterinin yerine yeni bir kan geldi. 

Yeni ortak, Cole eski bir CIA operasyon askeri ve çok yetenekli ama onun da tıpkı Riggs gibi belayı üzerine çekmede süper bir yeteneği var. Tabii bu durum dedektif Murtaugh'ın işini zora sokup, kalbinin zorlanmasına neden olacaktır.

Düzgün bir hayatı olan Murtaugh bir süre sonra ortağının birlikte çalışmaktaki sorumluluğunu ona hissettirmeye başlıyor ve olaylar böylece gelişiyor.

İzlemesi tıpkı filminde olduğu gibi oldukça keyifli olan diziyi şiddetle tavsiye ettiğimi belirtmeden edemeyeceğim.

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D

0 comments: