Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

6 Şubat 2019 Çarşamba

KONU: ,

OYUN GECESİ


Merhabalar. Bu bölümde bahsedeceğimiz film olan Game Night sıradışı oyun meraklısı olan bir çiftin başına gelen gerilimli ancak çok eğlenceli olayları konu alıyor.

Max ve Annie çiftinin dostlarıyla beraber ayarladığı oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks'un sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet senaryosu düzenlediğinde oldukça karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. 


Ancak durum çiftlerin sandığı gibi olmayacaktır. Altı rekabetçi oyuncu gizemi çözmeye çalıştıkça durumun bir oyun olmadığını ve aslında Brooks’un bahsetmediği şeylerin de olduğunu fark ederler. Gece boyunca, her hamle beklenmedik bir duruma yol açacaktır. Zaman ilerledikçe oyunu gidişatı onlara boylarından büyük bir işe kalkıştıklarını gösterir. Kuralların ve puanların olmadığı, oyuncuların kimler olduğu bilinmeyen bu gece ya uzun süredir yaşadıkları en eğlenceli gece ya da oyunun sonu olacaktır.

Hem oyunculuk, hem senaryo hem de işleyiş bakımından izleyiciyi heyecanla saran ve yer yer çok eğlenceli sahnelere konu olan Game Night filmini mutlaka izlemelisiniz.

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D