Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

1 Şubat 2019 Cuma

KONU:

EN İYİ ANDROID UYGULAMALAR / KALP NABIZ MONİTÖRÜ

Selamlar. En iyi android uygulamalarda bu sefer sizlere tanıtacağım uygulama Heart Rate Monitor, kalp nabız atışını ön kameraya tuttuğunuz parmağınız sayesinde kolayca ölçebileceğiniz bir sağlık uygulaması.

Çoğumuzun zaman zaman içi sıkıldığı, nefesi daraldığı ve kalbinde ağrı oluştuğu olmuştur. Benim durumum ise bambaşka. %25 eforla çalışan bir kalbim var ve kalp atışımı sürekli kontrol altında tutmak durumundayım. İşte tam bu sebeple kullanmaya başladığım bu program sayesinde sürekli tansiyon aletimi kullanmak zorunda kalmadan kalp atış hızımı ölçüp ona göre önlem alabiliyorum.

Çok basit ve sade bir arayüze sahip olan programın en iyi özelliklerinden birisi ölçme süresini uzatabilmesi. Nabız düzensizliğim olduğu için uygulama sayesinde bir dakika içinde kalbimde hızlı bir değişim olup olmadığını kontrol etme şansım oluyor.

Uygulamayı açtığınızda kalp atış hızınızı ölçmek için ya sağ yada sol işaret parmağınızı ön kamerayı kapatacak şekilde bastırmadan tutuyorsunuz ve ölçüm başlıyor. Süre bittiğinde otomatik olarak kapanan uygulama bu esnada size ölçümü kaydetme şansı da tanıyor.

Reklam içeren Heart Rate Monitor'de bu reklamlar sayfanın en altına geldiği için hiç rahatsız etmeyecek düzeyde kalmış. Böyle bir alete ihtiyacınız varsa uygulama bu sorunu kolayca ortadan kaldırıyor. Sağlıklı günler.



Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D