Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

18 Nisan 2017 Salı

KONU: ,

KONG - KAFATASI ADASI


Neresinden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle uzun bir aradan beri ilk defa bir solukta izlediğim filmlerden birisi oldu Kong Kafatası Adası. Yine Amerika, yine yeni bir keşif, yine işgal. Kendilerini eleştirmekten de geri duramıyorlar.

Filme geçmeden önce oyuncu kadrosundan kısaca bahsetmek gerek. Tom Hiddleston, Brie Larson, John J. Reiley, John Goodman ve tabii ki efsane Samuel L. Jackson.

S.L.Jackson'u yine ayrı bir kefeye koymak lazım. Bu adam hiç mi yorulmaz. Daha yeni XXX yeni nesil ajan da oynamamış mıydı? Bu nasıl bir efordur öyle? Hem iyi hem kötü rollerin yakıştığı aktör bu sefer Kong'u karşısına alıyor.
Bir önceki karakteri olan Thor'un kardeşi Loki'den sonra ise Tom Hiddleston filmdeki karakterine çook yakışmış durumda. Onu bir sonraki James Bond 007 olarak görürsek hiç şaşırmayacağım.

Filme gelirsek gizemli bir ada keşfeden bilim adamları asker desteğiyle adaya gelirler ama Kong Hazretleri onları bekliyormuş gibi hemen karşılarına çıkmıştır. Onlar sonradan gerçeği keşfedeceklerdir ama meğerse gorilimiz adadaki yerlileri oranın devasa yaratıklarına karşı korumaktadır.
Askerlerinin bir kısmı ölen Albay Preston ise Kong'dan intikam almak niyetindedir. Bir yandan albay ile bir yandan Kafatası Sürüngenleri ile başa çıkmaya çalışan Kong ise Albay'dan ayrılan grubun yardımını alacaktır.

Tam anlamıyla bir film şöleni olan Kong Kafatası Adası'nı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Filmden kareler ve fragmanının olduğu aşağıdaki videoyu sizin için seçtim. İlk izlenim için iyi bir fikir verebilir. Saygılarımla...

Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D