Blogger tarafından desteklenmektedir.
Oooo neler var neler!

18 Nisan 2017 Salı

KONU:

ÇİN SEDDİ - MATT DAMON


Eğer bir filmin önce fragmanını izleyip, yorumlarına göz atarsanız filme girmeden önce şüphesiz bir beklenti içine girersiniz. Bu da izlediğiniz filmden bazen yeterince haz almamanıza neden olur. Bu yüzden ben genellikle fragmanı izlemeden önce filmi izlemeyi tercih etmişimdir. Bu filmde onlardan biri. 
Medyada reklamını görüp, Matt Damon'un oynadığını fark edince kesinlikle çok güzel bir yapım beklentisine girdiğimi de itiraf edeyim. Ama maalesef öyle olmadı. Herşeyden önce Çin Seddi'ni savunmaları için karşılarına çıkarılan düşmanlar asker değil fantastik yaratıklar. Buraya kadar tamam, fantastik öğeler böyle filmlere çok iyi uyabiliyor, ancak kurgu ve diyolaglar o kadar zayıf ki bu konuda izlerken sıkıldığım bir film oldu maalesef. 
Filmin en etkili yanı seddi savunan Çin askerlerinin ihtişamlı, disiplinli, düzenli duruşu ve savaş sahnelerindeki görsel efektlerdi. Yine de eğer beklenti içine girmezseniz fena olmamış. İsterseniz gelin fimin tüm fragmanlarını içeren videoyu beraberce izleyelim.


Ceyhun Özçelik

Burada paylaşılan yayınlar hiçbir şekilde herhangi bir şahsa yada kuruma zarar verecek nitelikte değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yukarıda, sağdaki sosyal ağlar menüsüne girerek bana ulaşın ama baştan söyleyim, bu yazı beni bağlamaz :D